Ontdek onze mogelijkheden!

Mogelijkheden te over. De Remise is flexibel en veelzijdig. Onze ruimtes variëren in afmetingen en uitstraling.
Er zijn drie hoofdruimten, die naar wens kunnen worden gecombineerd: de remisehallen, de remisezaal en het museum.

REMISEHALLEN

De industriële remisehallen kunnen met historische trams worden gedecoreerd, gesplitst en verkleind.

De standaard remisehal is 590m2 en kan met drie extra ‘sporen’ tot circa 1.000 m2 worden uitgebreid. Ook is het mogelijk om een door klassieke trams ‘verkleind’ deel van de remisehal te huren.
De capaciteit van de remisehal is 350 personen. Met buitenterrein en museumzalen kan dit tot 750 personen worden uitgebreid. De langgerekte hal in historische industriële setting met natuurlijk licht van boven, vormt de perfecte omgeving voor productpresentaties, modeshows of teambuildingsessies. De overige zalen en ruimtes zijn inzetbaar als repetitie- of kleedruimtes of kantoren.

De standaard opstelling in de hallen ( 2/3/ e 1/3…) is inclusief ‘Halte Remise’ met bar, sta-tafels en leestafel – al dan niet met decoratie van historische trams.

REMISEZAAL

De remisezaal op de 1e etage is ongeveer 175 m2, heeft uitzicht op de historische collectie, een eigen koffiebar en een capaciteit in rijopstelling van circa 100 plaatsen.

MUSEUMZALEN EN ENTREEHAL

De museumzalen en de entreehal op de begane grond zijn geschakeld en kunnen worden ingezet als parallelle break-outzalen voor subsessies. De tentoonstellingsattributen geven er extra sfeer.

Klassieke trams als break-outruimtes
Evenementen, symposia en workshops krijgen een uniek karakter door klassieke trams in te zetten als bijzondere break-outruimtes voor subsessies. Bovendien kunnen ze als decoratie fungeren.

Buitenterrein als onderdeel van het evenement
Bij goed weer kan gebruik worden gemaakt van het buitenterras bij de vijvers en entree. Het ommuurde buitenterrein van ca. 3.800m2 biedt tal van mogelijkheden. De buitenplaats van ruim 1.600 m2 kan via de grote openslaande deuren naadloos worden betrokken bij een evenement in de Remisehal.

Rondleidingen en uitleg
U kiest niet voor niets voor het HOVM met de bijzondere sfeer en historie. Als het programma het toelaat, doet u uw deelnemers zeker een plezier met een rondleiding door het museum of een rit met een klassieke tram. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Prijsstelling

Wij denken met u mee. Wij doen prijsopgaven vanuit diverse invalshoeken. Het meest gebruikelijk is een combinatie van componenten als zaalhuur, catering en extra faciliteiten, waaronder meubilair en audiovisuele mogelijkheden. Maar ook een prijs per persoon is mogelijk. Na een eerste inventarisatie doen wij u graag een voorstel. Wilt u alvast een indicatie? Vraag dan onze factsheet aan.

Onze medewerkers

Gastvrijheid, kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. De locatiemanager draagt samen met een groep goed op elkaar ingespeelde medewerkers zorg voor het welslagen van de evenementen. Voor extra capaciteit bij grotere evenementen doen wij een beroep op het bureau Verwiel en Wijngaard, dat in 25 jaar zijn sporen heeft verdiend in het leveren van horecapersoneel. Verwiel & Wijngaard voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN4400-1. De locatiemanager is steeds de liaison met de cateraar, de cateraar, av-leverancier of andere toeleveranciers.

Sfeer en uitstraling – eigen identiteit van de cliënt

Dankzij specifiek meubilair, decoratie en belichting krijgt de remisehal steeds de juiste sfeer en uitstraling die past bij de identiteit van de opdrachtgever. Het standaardpakket kan worden aangevuld in samenwerking met onze preferred partner Party Rental Company. Daarnaast kan de hal natuurlijk ook leeg worden opgeleverd zodat deze naar eigen inzicht kan worden ingericht.