Impressie van de mogelijkheden

Congres/symposium/seminar
De Remise is de perfecte locatie voor middelgrote en kleine bijeenkomsten. Door het verplaatsen van het historische materieel maken wij de hal groter of kleiner in een uniek decor. Het natuurlijke licht dat binnenvalt door het glazen dak zorgt voor een prettige sfeer en inspiratie.

Food court
Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over. Door de grote openslaande deuren rijden de historische trams in- en uit of bewegen de gasten zich naar binnen en naar buiten. Het ommuurde terrein biedt onder meer ruimte voor foodstations- of trucks, bars en comfortabel loungemeubilair.

Bruiloft
De Remise is een officiële trouwlocatie. Alles is mogelijk, van een compleet pakket met het ophalen van uw gasten met een historische tram of bus, een stijlvolle trouwerij gevolgd door een mooie receptie en een intiem diner of een spetterend feest of tot onderdelen hiervan. Wat dacht u van een fantastische fotoshoot in ons historische rijksmonument tussen de klassieke trams? We denken graag met u mee!

Receptie
Recepties of netwerkborrels, in De Remise past alles op maat in een unieke setting. Openbaar vervoer stopt voor de deur, en onze historische trams en bussen kunnen zelfs tot in de remisehal rijden.

Diner
De indrukwekkende hoogte, de prachtig uitgelichte oude bakstenen muren en historisch materieel maken de remisehal tot een van de meest bijzonder dinerlocaties in Den Haag. Het contrast tussen de industriële omgeving en de mooi gedekte tafels en decoratie creëert een bijzonder sfeer die de gasten nog lang bij zal blijven.

Walking dinner
Het HOVM vertelt het verhaal van beweging. Een walking dinner doorbreekt het statische karakter van een traditioneel diner en biedt de gasten binnen en buiten volop gelegenheid tot netwerken.

Vergaderingen, symposia en workshops
Even in een echt andere omgeving… Licht, lucht en ruimte, industrieel en toch sfeervol. Workshops in museumzalen of in historische trams. Dat alles in een besloten, ommuurde omgeving midden in de drukke stad.

Fotoshoot/ Filmopnames
Licht, sfeer, kleur, emotie – het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een geslaagde fotoshoot of filmopname. Een zee van ruimte langs 12 sporen, van boven invallend natuurlijk licht, karakteristieke muren, historisch puntgave maar soms ook rauwe objecten – de artistieke en uitdagende composities liggen er voor het oprapen!