Routebeschrijving

Openbaar vervoer

De Remise is makkelijk te bereiken met de tramlijnen 9, 11 en 12 (halte Wouwermanstraat). Het adres is Parallelweg 224. De ingang is op de hoek van de Parallelweg en de Ter Borchstraat.

Met de auto

Vanuit Utrecht/Zoetermeer A12/E30, afrit4 Voorburg, Binckhorst via Maanweg, Binckhorstlaan, vierde zijstraat linksaf bij stoplichten - Mercuriusweg naar Neherkade, derde brug rechtsaf (Calandstraat). Direct onder het spoor door linksaf slaan, de Parallelweg op. De Remise ziet u aan u rechter hand op de hoek van de Ter Borchstraat / Parallelweg.

Vanuit Delft/Rotterdam A13, afrit Rijswijk centrum, via Haagweg de Rijswijkseweg volgen. Voor de brug linksaf (Neherkade), dan bij de tweede brug rechtsaf (Calandstraat). Direct onder het spoor door linksaf slaan, de Parallelweg op. De Remise ziet u aan u rechter hand op de hoek van de Ter Borchstraat / Parallelweg.

Vanuit Amsterdam/Leiden N44, richting Den Haag centrum RING en de weg rechtdoor volgen, de tunnel in richting Binckhorst/ Nw Laakhaven. Bij de Mercuriusweg rechtsaf. Derde brug rechtsaf (Calandstraat). Direct onder het spoor door linksaf slaan, de Parallelweg op. De Remise ziet u aan u rechter hand op de hoek van de Ter Borchstraat / Parallelweg.